Csajkovics Viktor

freelance translator / qualified interpreter
Topical
Free capacity
100% - I am free to accept new translation jobs
Member since
2017.01.17. (2682 day(s) from registration)
Last profile update
2021.02.10
Last login
2024.05.06
Monthly visitors
93
Given/posted quotes
46 / 0
Services
Working languages
Hungarian, Russian, Ukrainien
Fields of expertise
literature, politics, general, law, health & medicine, trade & commerce, electronics, culture, food & beverages, proof-reading, software localization, building & construction, marketing & sales, telecommunications, economics, media, environment, mechanical engineering, agriculture, pharmaceutical, engineering, business, authentication, official documents, education, electricity, tourism, tendering, music, information technology, finance, MLM translation
Services
18 éves szakmai múlttal, szakképesítéssel rendelkező magyar-orosz-ukrán tolmács-fordító és idegenvezető vagyok. KATA-s egyéni vállalkozóként 0% ÁFA-körrel számlázhatók.

Főbb profiljaim: turisztika, MLM, idegenrendészet
Experience in translating (more than 5 years)
Native language proficiency
I can issue an invoice
Professional data
References
Tisztelt leendő Megrendelőm!

Csajkovics Viktor magyar-orosz-ukrán tolmács-fordító és idegenvezető vagyok.
Éveken keresztül voltam Debrecen és régiójának szinte minden területén egyedüli magyar-orosz-ukrán tolmács-fordítója és idegenvezetője. Párhuzamosan Budapesten, szintúgy, mint belföldön számos megrendelést teljesítettem az ügyfelek megelégedésére.

Az MLM tolmácsolásban szerzett jártasságomból adódóan, a szemináriumokon, konferenciákon és képzéseken kimagaslóan jól tudom átadni az előadó minden érzését és nonverbális kommunikációval kifejezésre jutó energetikáját. Évente több külföldi kiutazással járó megrendelésem van, amit szívesen vállalok, mivel kettős magyar-ukrán állampolgár lévén, nem csak anyanyelvi szinten művelem az orosz és ukrán nyelvet, hanem ukrán útlevélnek köszönhetően vízummentesen utazhatok a volt Szovjetunió köztársaságainak területére. Ez akkor fontos, ha létfontosságú a gyors kiutazás, kísérve az ügyfelet, vagy helyettesítve egy kollégát.

Több jelentős és nagy létszámú rendezvényen voltam kétnyelvű műsorvezető, esküvőkön ceremóniamester. Tolmácsoltam és fordítottam fordítóirodáknak, vállalatoknak és gyáraknak, hivataloknak, bíróságoknak, cégeknek és egyéni megrendelőknek. Fordítok komplett honlapokat, erős vagyok kulináris étlapok helyes és hiteles fordításában.

Kiemelném annak a lehetőségét, hogy amennyiben valaki jó tolmácsot keres hazánkba látogató vendégei vagy partnerei részére, nem mellékes hogy személyem idegenvezetőkén át tudja vállalni a vendég fogadásának és kísérésének terhét, ezen kívül megismertethetem velük Budapest, vagy Magyarország bármely nagyobb régiójának nevezetességeit. Ez egy olyan jelentős hozzáadott érték részemről, mely nem csak színesebbé teszi a vendégek programját magyarországi itt tartózkodásuk alkalmával, hanem nagyobb hatékonysághoz vezet az ügyfelek közti kommunikációban, ami az eredményesebb együttműködés nélkülözhetetlen alapja.
CAT software level
memoQ (medium level)
Qualifications
Type of educations Title of degree Name of institution Length of training Date of graduation
@@@Education_exam@@@ Magyar-orosz általános és összekötő tolmács-fordító ELTE FTK 0 2004
Course Idegenvezető Régió Oktatási Központ Debrecen 1 év 2003
MSc / MA / MBA Orosz nyelv és irodalom Debreceni Egyetem 2001-2010 2010
Contact
Address
1161 Budapest
Phone
E-mail address
Skype
show »
Get in touch